Home Info Fotos

In 1997 hebben we besloten, dat we van onze teef Bonny (van de Waterschans) graag een pup zouden willen hebben. We zijn op zoek gegaan naar een geschikte reu, zowel qua type en karakter als wat betreft afstamming. We hebben die gevonden: De Hulpe's Joey. De eigenaren (Henk en Carla) zagen dat ook wel zitten. Bij de eerstvolgende loopsheid zou Bonny gedekt worden.

En dat vond plaats op 1 februari 1998 in Vierpolders (Zuid-Holland). Nu maar afwachten of er puppies in zitten....
Op 2 maart is er een echo gemaakt door dr. Anton Vos in Lichtenvoorde. Kloppende hartjes! We konden ons gaan voorbereiden op een op komst zijnd nest! Verwacht rond 3/4 april.

Over de naamgeving van de pups hadden we het volgende idee: Het eerste nest laten beginnen met de eerste letter van de naam Grachtenhuuske. De G dus. We hadden voor onze pup Gwendolynn bedacht. Het reutje kreeg van Erald en Gera de naam "Guido".

KLIK HIER VOOR HET LOGBOEK, DAT WE DAAROVER BIJHIELDEN.

Guido is in Tubbergen opgegroeid. Hij heeft het daar tot op late leeftijd goed naar zijn zin gehad. Ook Erald en Gera hebben er een heel fijne 'makker' aan gehad. Hij is bijna 12 jaar oud geworden.

Gwendolynn is bij ons gebleven, omdat ze een overbeet had. Een schat van een hond met echte newfy-streken. Op latere leeftijd is ze rustiger en daardoor een zeer fijne hond geweest. Gwendolynn is een paar maanden na Guido overleden, 12 jaar oud.

Algemeen

G-nest

R-nest

Onze fokkerij